O nas

Spoznaj našo ekipo!

Petra Fon

Petra Fon

Ustanoviteljica Spiral Ink, tetoverka in mentorica je bila sprva grafična oblikovalka ter ilustratorka, ki je svojo karierno pot kasneje preusmerila v tetoviranje. Po letu in pol dolgem pripravništvu v Luciji je poleti 2019 odprla svoj studio, Petra Fon Tattoo.

Zaradi velikega uspeha in povpraševanja po njenem načinu dela, se je odločila studio povečati in povabiti k sodelovanju tudi druge umetnike. Tako je leta 2023 nastal Spiral Ink tattoo studio na Kozini, v katerem deluje še danes.

Njen najljubši stil risanja in tetoviranja je še vedno pod močnim vplivom stripa, risbe ter ilustracije. Ob pregledu njenega portfolia najdeš veliko barvitih, veselih in risankam podobnih tetovaž.

Petra se med delom rada pogovarja s stranko, če si želiš tetoviranja v tišini pa ji lahko to kadarkoli poveš.

Pink (Eva Hace)

Pink je svoje pripravništvo v studiu začela oktobra, 2023. Zaradi predhodnega znanja risanja in ilustracije se je zelo hitro uvedla v delo tetoverja, in postala stalni umetnik v Spiral Ink studiu.

Obožuje barve, zvezdice in bleščice, ki jih pogosto vključuje v svoje umetnine. Pink življenja ne jemlje preveč resno, kar se odraža tudi v njenih tetovažah, ki niso zgolj umetniško izražanje, temveč tudi izraz njegovega igrivega in lahkotnega pristopa do življenja.

Za razliko od Petre, je Pink med tetoviranjem globoko koncentrirana v svoje delo in med tem ni tako zgovorna.

Zaimki Pink so tako moški, kot ženski.

Pink Ink Tatts Eva Hace

Spiral Ink Tattoo Studio

V našem studiu se trudimo ponuditi najboljšo izkušnjo vsem strankam, zato dobiš na vsakem koraku od naročanja do konca tetoviranja navodila in napotke. Če katerih informacij še ni na voljo, nam vedno lahko pišeš preko kontaktnega obrazca tukaj in z veseljem ti bomo odgovorili.

V studiu želimo da se naši umetniki posvečajo predvsem ustvarjanju in tetoviranju. Zato za sprejemanje naročil, urejanje urnika in predajanje informacij preko našega info maila skrbi Nika.

Nika je hkrati dizajner in programer za spletno stranjo in prijavnim obrazcem, zato jo lahko o morebitnih tehničnih napakah obvestite kar na info@spiralink.si

Ker se v studiu trudimo ohraniti čim bolj pozitivno in prijetno vzdušje, pri nas ni prostora za diskriminacijo, homofobijo, transfobijo ter ostale strahove ali jeze do drugih ali sebe.

Si želiš tattoo?

Želim si tattoo!